Vi hedder Ruth og Jette. Vi bor i et dejligt villakvarter i udkanten af Odense. Ruth arbejder som socialpædagog på et bosted. Jette er førtidspensionist og er hjemme ved Indy hele dagen. 

Vi fik vores første Hovawart Coco i 2004. Coco var en skøn hund med masser af charme og personlighed. Hun var årsagen til, at vi blev smaskforelskede i racen. Med hende opstod drømmen om at opdrætte hvalpe. 

Vi fik vores første kuld med fem skønne hvalpe i maj 2018.

Vi forventer at gentage succesen i sommeren 2019.

Vi rejser ofte på små ture og har altid Indy med. Hun elsker at være på ferie og være på hotel. Indy har to gange været med os på længerevarende ture til Frankrig i autocamper. Dette var nogle fantastiske oplevelser for os alle. Indy har sin egen side på Facebook. Den hedder Indy, the traveling Hovi. Her kan man følge hendes ferieoplevelser og daglige liv. 

Af denne grund har vi valgt at kalde vores kennel The Traveling Hovi. 

Når man køber en hvalp hos os, forventer vi at I kommer på besøg inden hvalpene bliver født. Det er vigtigt for os at vi kan få en snak om racen, forventninger osv. inden at der er en masse søde hvalpe, som tager al opmærksomheden.

Vores filosofi er at opdrætte rolige og stabile familiehunde, som også gerne vil beskytte deres hjem og familie. 

 Hvalpene vokser op i huset sammen med os. Vi bruger meget tid på at stimulere hvalpene fra de er få dage gamle. Vi bruger Bio Sencor programmet. Det kan du læse mere om her på hjemmesiden. 

Vi har en masse forskellige ting til at udfordre og stimulere hvalpene med, både inde og ud. Indy og hvalpene får besøg af børn og andre hunde. Hvalpene kommer også på oplevelse i vores nærmiljø inden de forlader os når de er minimum 8 uger.

Vi vægter et velafbalanceret temperement og at sundheden er i top.

Alle hvalpe sælges med DKK stambog og købskontrakt.